Voor het boeken van de yoga lessen werken wij samen met de boekingssoftware van Momoyoga. Deze app is te downloaden via je App Store, maar ook werkzaam via de website.

 

Inschrijven bij Zijn.

Via het online lesrooster van Zijn. kun je direct inschrijven als nieuwe deelnemer. Vervolgens kun je gelijk je gewenste lessen boeken.
Nog geen lid van Zijn.? 
Klik dan hier om je in te schrijven.

 

Let op! Na inschrijving ontvang je een e-mail ter controle van je e-mailadres. Heb je na enkele minuten nog geen e-mail ontvangen? Controleer dan ook je Ongewenste e-mail box.


Heb je na inschrijving helemaal geen e-mail ontvangen? Neem dan contact met ons op.

 

Inschrijven voor een les

Als je reeds lid ben van Zijn. kun je online inschrijven voor lessen. Bekijk het lesrooster, kies de les die je wilt volgen en klik op 'Les boeken'.

Ben je nog geen lid? Schrijf je dan eerst in.

 

Uitschrijven voor een les

Ben je ingeschreven voor een les, maar kan je niet of wil je de les verzetten? Zoek dan je les online op in het lesrooster en klik op 'Uitschrijven', Je kan vervolgens op het lesrooster een andere les zoeken en klikken op 'Les boeken'. 

 

Let op! Tot 8 uur voor aanvang van de les kan je je nog uitschrijven met behoud van lestegoed, binnen 8 uur voor aanvang kan je geen aanspraak meer maken op je tegoed. Wij vragen wel je afmelding te melden bij de docent, zodat de beschikbare plek naar een andere deelnemer kan gaan.

 

Lestegoed aankopen

Voor het inschrijven van een les heb je lestegoed nodig. Heb je geen geldig lestegoed meer, dan wordt hier automatisch naar gevraagd. Je kan kiezen uit een losse les of uit een strippenkaart. Wanneer de aanschaf is afgerond, vergeet dan niet je inschrijving van de les af te ronden.

 

Tarieven

De eerste proefles is gratis, dit lestegoed moet je wel "aankopen" om je te kunnen inschrijven. 

Losse les € 12,50

10 lessen strippenkaart | geldigheid 4 maand €100,-

10 lessen strippenkaart | geldigheid 6 maand €120,-